Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Almara Soap

Tuotteita yhteensä 11 kpl
Applecider_900x.jpg&width=280&height=500

Apple Cider saippua

Käsintehty saippua normaalille iholle - rajoitettu syksyn tuote. Edes tänä vuonna syksy ei tule ilman ihanaa omenasaippuaa, joka on luotu tšekkiläisestä omenasoseesta. Omenat ovat kasvatettu Böömin vuoristossa. Parhaiden mehukkaiden omenoiden ja makeiden kypsien viinirypäleiden voimakas aromi yllättää..
Hinta: 11.50 €
BitterLemonkasitehtysaippua_900x.jpg&width=280&height=500

Bitter Lemon saippua

Käsintehty 100% luonnollinen saippua normaalille iholle käsien ja vartalon pesuun Almara Soapilta. Sitrushedelmien, sitruunaruohon, rohtorautayrtin ja bergamotin virkistävä ja energinen tuoksu antaa uutta voimaa kehollesi ja mielellesi.
Saippua sisältää suuren määrän huolellisesti sekoitettuja kylmäpuristettuja..
Hinta: 10.50 €
Blackasmysoulsaippua_900x.jpg&width=280&height=500

Black as My Soul saippua

Luonnollinen saippua ongelmalliselle ja aknelle alttiille iholle Almara Soapilta. Musta saippua on ollut iso hitti viime vuosina ja se on ansainnut maineensa. Se sisältää bambusta peräisin olevaa kasviperäistä aktiivihiiltä, ​​joka on saatu perinteisellä japanilaisella menetelmällä. Bambu..
Hinta: 10.50 €
CoffeeTimesaippua_900x.jpg&width=280&height=500

Coffee Time saippua

Käsintehty 100% luonnollinen saippua normaalille iholle käsien ja vartalon pesuun Almara Soapilta. Tuoreen kahvin tuoksu sekoittuu harmonisesti suklaan, karamellin, ruskean sokerin, kookospähkinän ja hunajan sävyihin. Saippua toimii myös tehokkaana kuorintana jauhetun kahvin (orgaanisen laadun) ansiosta..
Hinta: 10.50 €
DeadSeasaippua_900x.jpg&width=280&height=500

Dead sea saippua

Luonnollinen saippua herkälle iholle, jolla on taipumusta ärsytykseen Almara Soapilta. Saippua sisältää mutaa ja Kuolleenmeren suolaa, joka on kuuluisa poikkeuksellisista vaikutuksistaan ​​herkälle ja ärsytyksille alttiille iholle. Se sisältää myös valkoista savea ja teepuun eteeristä öljyä..
Hinta: 10.50 €
GoldChocolatesaippua_900x.jpg&width=280&height=500

Gold Chocolate saippua

Käsintehty 100% luonnollinen saippua kuivalle ja herkälle iholle käsien ja vartalon pesuun Almara Soapilta. Oikea saippua niille, jotka rakastavat kaakaota, suklaata ja makeisia! Tällä saippualla on rikas ja kermainen suklaan ja kaakaon tuoksu. Tummanruskea väri tulee orgaanisesta ja laadukkaasta kaakaosta..
Hinta: 10.50 €
JuicyRaspberriessaipppua_900x.jpg&width=280&height=500

Juicy Raspberries saippua

Käsintehty 100% luonnollinen saippua normaalille iholle käsien ja vartalon pesuun Almara Soapilta. Saippuassa tuoksuvat vadelmat ja siinä on monikerroksinen tuoksu kauniilla hedelmällisillä sävyillä. Tuoreet ja kypsät vadelmat ja karhunvatukat sekoittuvat täydellisesti italialaisen bergamotin, päärynän..
Hinta: 10.50 €
Limonatasaippuakasintehty_900x.jpg&width=280&height=500

Lemonade saippua

Käsintehty 100% luonnollinen saippua normaalille iholle käsien ja vartalon pesuun Almara Soapilta. Muistatko, kun juoksit lapsena rannalla, hypit aalloissa ja rakensit hiekkalinnoja? Kesälomat & mehujää. Saippuassa on raikas sitrunaan tuoksu ja se vie sinut takaisin hauskimpiin muistoihisi ja saatat..
Hinta: 11.50 €
Stardustartisaaninensaippua_900x.jpg&width=280&height=500

Stardust

Käsintehty 100% luonnollinen saippua normaalille iholle käsien ja vartalon pesuun Almara Soapilta. Saippua on saanut inspiraation yötaivaasta, maailmankaikkeuden äärettömyydestä ja sumun ja supernovan luomista loistavista kuvista. Se saa viettelevän tuoksunsa sitruunasta, limest, kurkusta, ruususta,..
Hinta: 10.50 €
SweetMilkSaippua_900x.jpg&width=280&height=500

Sweet milk saippua

Käsintehty 100% luonnollinen saippua käsien ja vartalon pesuun Almara Soapilta. Saippuassa tuoksuvat makea maito, hunaja ja manteli.  Puhtaat ja yksikertaiset ainesosat normaalille, herkälle ja kuivalle iholle.
Saippua sisältää myös suuren määrän huolellisesti sekoitettuja kylmäpuristettuja kasviöljyjä..
Hinta: 10.50 €
WildRoseartesaaninensaippua_900x.jpg&width=280&height=500

Wild rose saippua

Käsintehty 100% luonnollinen saippua normaalille iholle käsien ja vartalon pesuun Almara Soapilta. Naisellinen ja harmonisoiva tuoksu. Upota itselle ruusutarhaan. Jokainen kukka ja sen monimuotoisuus ovat  rakkauden viestin kantajia. Intohimoisen villiruusun tuoksu käärii sinut herkään verhon. Mineraalivärit..
Hinta: 10.50 €